010 - 800 9885

Dit is Wijs & Newcandle slaan de handen ineen

Vanaf het nieuwe schooljaar, 2015 – 2016, slaan Dit is Wijs en Newcandle de handen ineen. Zij gaan de samenwerking aan met 3D printen op school.

De Dit is Wijs Groep vormt een unieke combinatie van bedrijven en platformen in het onderwijs. Zij bieden een breed en compleet aanbod voor onderwijs- en personeelsvraagstukken aan schoolbesturen en directies in heel Nederland. Samen met u brengen zij uw vraag in kaart en zijn zij uw partner voor alle totaaloplossingen binnen uw organisatie. Of het nu gaat over inzet van specifieke onderwijsexpertise, workshops of het inzetten van tijdelijk personeel. Newcandle gaat de samenwerking aan met de Dit is Wijs groep, maar hoe?

De Dit is Wijs Bredeschool biedt educatieve, sportieve en creatieve workshops aan. Met behulp van originele leerlijnen laten zij kinderen van 4 t/m 18 jaar op een interactieve manier kennis maken met verschillende onderwerpen. En nu stort Dit is Wijs zich dan ook in de wereld van 3D printen. Samen met de Dit is Wijs Groep gaat Newcandle scholen (zowel primair onderwijs als voortgezet onderwijs) enthousiasmeren voor nieuwe technologieën, zoals 3D printen in het onderwijs.

30bda7d

Newcandle Logo_vectorized

 

 

 

De leerlingen van de scholen die beginnen met een workshop 3D printen komen in aanraking met de wereld van 3D printen. Op die manier beginnen de leerlingen met het stimuleren van hun creativiteit. Het lesmateriaal voor de workshops gaat in op de 21e eeuwse vaardigheden kritisch denken, probleemoplosvaardigheden, communiceren (door middel van groepsopdrachten), samenwerken en digitale geletterdheid.

De workshops van Dit is Wijs Bredeschool worden al aangeboden vanaf € 40 -, per uur*. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven voor een workshop 3D printen op maat? Neem dan contact op met de Dit is Wijs groep. Dit kan op 010 800 1010 of via www.wijsbredeschool.nl.

* € 40 -, per uur inclusief 0 % BTW. Vraag naar de voorwaarden.

3D printer en onderwijs.nl Nieuws

 • Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen Bij 3D printer & onderwijs.nl kunnen onderwijsinstellingen terecht voor een cursus 3D printen. Onze 3D print experts helpen basisscholen, middelbare scholen en...
 • 3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO 3D printen heeft de toekomst, zo ook 3D printen op het MBO. Ook verschillende scholen hebben dit al gezien én...
 • Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u nu de Ultimaker 3 kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare...

Contactgegevens

3D printer & onderwijs.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle