010 - 800 9885

Ultimaker & Newcandle

Ultimaker

Newcandle helpt scholen bij de implementatie van 3D printen op school. Dit doen wij door middel van het Educatiepakket 3D printen. De Educatiepakket 3D printen zijn er in combinatie met verschillende 3D printers van Ultimaker. Zo leveren wij bij het Educatiepakket 3D printen de Ultimaker 2+, de 2 GO en de Ultimaker 3.

Het Educatiepakket 3D printen omvat alles dat nodig is om te kunnen starten met het geven van lessen 3D printen. Het Educatiepakket 3D printen bestaat naast de benodigde hardware (de 3D printer, het gebruiksmateriaal en Doodle 3D) uit lessen, handleidingen en een workshop op locatie. De lessen en handleidingen zijn ook te vinden op het 3D platform.

Voor het Educatiepakket 3D printen hebben scholen de keuze uit 3 pakketten, met ieder hun specifieke kwaliteiten. Hieronder vindt u het promotiefilmpje van de nieuwste versie van de Ultimaker (3). Deze printer kan met 2 kleuren / materialen printen. Dit zorgt ervoor dat de ontwerpmogelijkheden en 3D print mogelijkheden aanzienlijk zijn uitgebreid. Zeker voor middelbare scholen en het MBO biedt dit voor de leerlingen een extra uitdaging.

Ultimaker & Newcandle

Sinds 2 maanden zijn wij de samenwerking aangegaan. En daar zijn wij blij mee, omdat Ultimaker is één van de grootste en meest bekende 3D printer merken ter wereld; en zijn gevestigd in Nederland. Voor gebruikers van 3D printers is het prettig dat, indien er iets niet goed gaat met 3D printer, dit snel opgepakt kan worden. Daarnaast is één van de grootste kwaliteiten is de gebruiksvriendelijkheid en de betrouwbaarheid van de Ultimakers.

Ultimaker

Wij nodigen u graag uit in onze demoruimte, waar wij de 3D printers en het lesmateriaal kunnen laten zien. Daarnaast kunnen we hier met elkaar verder ingaan op de uiteindelijke implementatie van de 3D printer bij u op school.

Indien u opzoek bent verwijzen wij u graag naar onze algemene website. Deze vindt u door op deze link te drukken: www.newcandle.nl.

 

3D printer en onderwijs.nl Nieuws

 • Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen Bij 3D printer & onderwijs.nl kunnen onderwijsinstellingen terecht voor een cursus 3D printen. Onze 3D print experts helpen basisscholen, middelbare scholen en...
 • 3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO 3D printen heeft de toekomst, zo ook 3D printen op het MBO. Ook verschillende scholen hebben dit al gezien én...
 • Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u nu de Ultimaker 3 kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare...

Contactgegevens

3D printer & onderwijs.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle