010 - 800 9885

3D printers op school

Gebruiksvriendelijke en betaalbare 3D printers

Bij 3D printer & onderwijs.nl hebben wij gekozen voor een tweetal 3D printers, namelijk Ultimaker 2+ Connect en de Ultimaker 3. Al Beide printers zijn geschikt voor het onderwijs, door de gebruiksvriendelijkheid en ‘open’ bouw. Hierdoor kunnen leerlingen goed zien hoe er geprint wordt.

Daarnaast werken de 3D printers met het milieuvriendelijke PLA filament, waardoor er geen stinkende en schadelijke dampen vrijkomen bij het printen (meer informatie). Daarbij worden er bij de 3D printers continue nieuwe materialen toegevoegd. Zo is het nu mogelijk om te printen met rubber, koper, hout en brons.

3D Printers
Voor 3D printer & onderwijs.nl is het belangrijk om de leerlingen van nu de nieuwste en beste mogelijkheden te bieden voor 3D printen. Vandaar dat wij enkel kwalitatief goede 3D printers aanbieden. Wij adviseren scholen om een 3D printer alleen aan te schaffen in de vorm van het Educatiepakket 3D printen. Omdat dit pakket zorgt ervoor dat scholen direct aan de gang kunnen met de 3D printer. Lees hier meer over het Educatiepakket. Bij 3D Printer & Onderwijs leveren wij twee verschillende modellen 3D printers; Ultimaker 2+ Connect en de Ultimaker 3.

De verschillende Ultimakers

Ultimaker 2+ Connect:

Ultimaker is internationaal het bekendste 3D printer merk. Zij hebben de 3D printers ver doorontwikkeld en staan bekend om betrouwbaarheid als het aankomt op het 3D printen. De Ultimaker 2+ Connect heeft een heated bed en kan met verschillende grootte printkoppen werken, waardoor er in een korte tijd een groot ontwerp geprint kan worden. Ook kan deze 3D printer zeer nauwkeurig printen voor detail bij de kleinste ontwerpen. De 2+ Connect variant is omwille van de gebruiksvriendelijkheid en printkwaliteit een perfecte printer voor zowel het primair als het secundair onderwijs.

Ultimaker 3: 

Bij 3D printer & onderwijs.nl kunt u ook terecht voor de Ultimaker 3. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare 3D printer op de markt. En nu gaan ze een stapje verder. Ultimaker 3 is een zeer betrouwbare dual extruder 3D printer. Het is nu mogelijk om complexe ontwerpen uit te printen, terwijl het gebruiksgemak van de Ultimaker 3 behouden blijft. Ook onderscheidt deze printer zich van andere merken door de unieke auto-nozzle lifting, de professionele bouw en support materialen en de verwisselbare print cores.

Heeft u vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch, via de mail als via deze website.

3D printer en onderwijs.nl Nieuws

 • Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen Bij 3D printer & onderwijs.nl kunnen onderwijsinstellingen terecht voor een cursus 3D printen. Onze 3D print experts helpen basisscholen, middelbare scholen en...
 • 3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO 3D printen heeft de toekomst, zo ook 3D printen op het MBO. Ook verschillende scholen hebben dit al gezien én...
 • Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u nu de Ultimaker 3 kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare...

Contactgegevens

3D printer & onderwijs.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle