010 - 800 9885

3D scannen op school

De mogelijkheden van 3D printen en ontwerpen zijn eindeloos. Steeds zijn er weer nieuwe ontwerpen te verzinnen. Maar naast het verzinnen van nieuwe ontwerpen, komen er ook steeds nieuwe toepassingen en technieken op de markt. Een van de meest belangrijke vernieuwing anno 2018 is natuurlijk 3D scannen.

Bij 3D printer & onderwijs.nl hebben we op dezelfde manier als ons Educatiepakket 3D printen, het Educatiepakket ‘3D scannen op school’ ontwikkeld. Het Educatiepakket 3D scannen omvat naast alle hardware, alles wat er nodig om het 3D scannen meester te maken.

3D scannen op school | Met het Educatiepakket 3D scannen

Bij 3D printer & onderwijs.nl verlagen wij de drempel naar het werken met 3D printers en 3D scanners in het onderwijs. Om te zorgen voor een goede toepassing van de 3D scanner op school, leveren wij het Educatiepakket 3D scannen.

In het Educatiepakket vindt u alles wat er nodig is bij het 3D scannen, zoals de juiste belichting, verschillende statieven en hulpstukken, de software en uiteraard de scanner zelf. Maar veel belangrijker dan de hardware is dat men goed weet hoe om te gaan met deze techniek. Daarom omvat het Educatiepakket 3D scannen juist een groot deel kennis en begeleiding, aangeboden in de vorm van:

 • Een workshop 3D scannen
  Tijdens de workshop op locatie verkent u met één van onze 3D experts de mogelijkheden van de 3D scanner. Na de workshop kunt u direct aan de slag!
 • Stapsgewijze handleidingen
  Onze stapsgewijze handleidingen, speciaal geschreven voor het onderwijs
 • De installatie van de hard- en software
  De 3D scanner en de software wordt gebruiksklaar geïnstalleerd, zodat u direct kunt beginnen met 3D Scannen.
 • Support voor vragen
  Heeft u een print of ontwerpvraag? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

 

 

De 3D scanner is een mooie toevoeging voor startende scholen. Daarnaast is de 3D scanner een mooie uitbreiding voor scholen die al begonnen zijn met 3D printen. Heeft u vragen over het 3D scannen in de klas? Of heeft u vragen over het pakket? Neem dan contact met ons op.

 

3D printer en onderwijs.nl Nieuws

 • Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen Bij 3D printer & onderwijs.nl kunnen onderwijsinstellingen terecht voor een cursus 3D printen. Onze 3D print experts helpen basisscholen, middelbare scholen en...
 • 3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO 3D printen heeft de toekomst, zo ook 3D printen op het MBO. Ook verschillende scholen hebben dit al gezien én...
 • Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u nu de Ultimaker 3 kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare...

Contactgegevens

3D printer & onderwijs.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle