010 - 800 9885

Ultimaker 3 Kopen

Ultimaker 3 Kopen – Bij 3D printer & onderwijs.nl

Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u de Ultimaker 3 Kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare 3D printer op de markt. En nu gaan ze een stapje verder. De Ultimaker 3 is namelijk de meest betrouwbare dual extruder 3D printer.

Ultimaker 3 Kopen

 

Het is mogelijk nu om complexe ontwerpen uit te printen, terwijl het gebruiksgemak van de Ultimaker 3 behouden blijft. De Ultimaker 3 onderscheidt zich van alle andere merken door de unieke auto-nozzle lifting, de professionele bouw en support materialen en de verwisselbare print cores.

Waarom de Ultimaker 3 kopen?

 • Bouw volume van 215 mm x 215 mm x 200 mm
 • Layer resolutie tot 20 micron met de 0,4 mm nozzle
 • Print temperatuur tot 280°C
 • Dual extruder met wateroplosbaar (support) filament
 • Verwisselbare print cores
 • Heated build plate met actieve kalibratie

Met andere woorden: de dual extruder zorgt ervoor dat er complexere ontwerpen kunnen worden ontworpen. Hiervoor heeft Ultimaker speciale print cores ontwikkeld. Dit automatische nozzle-lift systeem zorgt ervoor dat de prints van professionele kwaliteit zijn. Voor scholen is de Ultimaker 3 uitermate geschikt. De nieuwe, krachtige en geruisloze coolers zorgen voor een verbeterde airflow.

De ingebouwde WiFi zorgt ervoor dat u uw prints van afstand kunt bekijken, door middel van de ingebouwde camera. En dan als laatste: de Ultimaker 3 heeft een actieve kalibratie. De sensor in de printkop meet de afstand tussen de heated build plate en de nozzle. Dit zorgt ervoor dat niet alleen de mogelijkheden zijn uitbreid door Ultimaker, maar dat de gebruiksvriendelijkheid er ook stappen op vooruit is gegaan.

Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor 3D printen in het onderwijs? U kunt altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de site, telefonisch en via de mail.

Daarnaast verwijzen wij u naar de pagina van de fabrikant via de volgende link: www.ultimaker.com. Voor onze algemene pagina verwijzen wij u graag naar www.newcandle.nl.

3D printer en onderwijs.nl Nieuws

 • Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen
  Cursus 3D printen Bij 3D printer & onderwijs.nl kunnen onderwijsinstellingen terecht voor een cursus 3D printen. Onze 3D print experts helpen basisscholen, middelbare scholen en...
 • 3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO
  3D printen op het MBO 3D printen heeft de toekomst, zo ook 3D printen op het MBO. Ook verschillende scholen hebben dit al gezien én...
 • Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen
  Ultimaker 3 kopen Bij Beamers & Touchscreens.nl kunt u nu de Ultimaker 3 kopen. Ultimaker heeft zich door de jaren heen bewezen als meest betrouwbare...

Contactgegevens

3D printer & onderwijs.nl
Steupelstraat 40
3065 JE Rotterdam
Nederland

Tel: 010 - 800 9885

Erkend Leerbedrijf

Onderdeel van Newcandle